Política de compres o devolucions

Els preus de tots els serveis que t’ofereix MAGÍ FORMACIÓ, S.L. són els que figuren al moment de la confirmació, siguin teòrics, pràctics o la gestió dels exàmens oficials.

El curs teòric es podrà cancel·lar, sol·licitant la devolució integra de l’import pagat, sempre que no s’hagi iniciat, sigui de manera presencial o en línia, i no hagin passat més de quinze dies del seu pagament.

Cada classe pràctica tindrà una durada de 60 minuts. En cas que l’ALUMNE no pogués realitzar la classe pràctica per qualsevol circumstància, haurà de comunicar-ho acudint personalment o via missatge per WhatsApp o per correu electrònic. No s’anul·laran classes via telefònica.
En el cas d’anul·lar la classe pràctica amb menys de 24 hores (sense comptabilitzar dissabte o diumenge) aquesta no serà cobrada, en el cas de sol·licitar la cancel·lació amb menys de 24 hores, aquesta serà cobrada íntegrament.

La tramitació de l’expedient, la gestió dels exàmens oficials i les taxes oficials, seran retornats els seus imports en el cas de no haver fet la sol·licitud oficial a la Prefectura Provincial de Trànsit.

Perquè l’autoescola gestioni qualsevol devolució, l’alumne ha de SOL·LICITAR LA DEVOLUCIÓ al correu electrònic jordi@magi.es,

L’autoescola té el termini d’1 (un) mes per a realitzar les DEVOLUCIONS des de la data de sol·licitud de devolució signada per l’alumne.

Scroll to Top
Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola, en què podem ajudar-te?