AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic (LSSICE), es detallen, a continuació, les dades identificatives de l’empresa:

• Raó social: MAGI FORMACIÓ S.L.
• NIF: B66381203
• Adreça: AMALIA SOLER 34­36 08720 ­ VILAFRANCA DEL PENEDÈS ­(BARCELONA)
• Telèfon: 93 890 27 73
• Email: hola@magi.es
• INSCRIPCIÓ REGISTRAL.
• Volum 44501, llibre 0, Foli 0071, Secció General, Full 458004, Província B, Inscripció 1

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel.lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MAGÍ FORMACIÓ, S.L, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web o, fins i tot, citant­ne les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de MAGÍ FORMACIÓ, S.L.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general, les relacions entre MAGI FORMACIÓ, S.L. , amb els usuaris dels seus serveis telemàtics i continguts en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’usuari queda informat i accepta que l’accés a la web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MAGÍ FORMACIÓ, S.L.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MAGI FORMACIÓ, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o d’eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent, fins i tot, limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. A no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir pels enllaços (links) des de qualsevol pàgina web propietat de MAGI FORMACIÓ S.L. La presència d’enllaços (links) a les pàgines web de MAGI FORMACIÓ, S.L. és amb finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.